Witam! Oto mój Fiat 126p którego kupiłem od znajomego Znalazł on go w stodole w której maluch spędził parę ładnych lat.
Od nowości miał tylko jednego właściciela.Gdy stał nieużyteczny ktoś sprzedał z niego silnik,skrzynię,zderzak i przednie lampy.Przebieg oryginalny 20tyś km.Przywiozłem go Fordem Transitem
Cały był rozebrany ale doprowadziliśmy go trochę do porządku.Z czasem będą jeszcze małe zmiany.
Pozdrawiam HuBeRt!
Na dzień dzisiejszy wygląda tak:
O kurde dorwać taką budę w takim stanie marzenie ale dorwać całego kompletnego 126p w takim stanie i takim przebiegiem to jeszcze większe marzenie.
A co do 126p. Bardzo ładnie go zrobiłeś,mam ten miesięcznik AUTOMOBILISTA o tym 126p i ja bym założył tak jak w tym miesięczniku poszerzone felgi a nie alusy
i założył bym chromowane lusterka. Ale nie jest źle to tylko moje zdanie
EDIT1.
Zauważyłeś, że ty masz z przodu nowy znaczek Fiat w kółku i na niebieskim tle a w miesięczniku ma podłużny napis fiat. Znalazłem taki na aukcji i nie drogo masz linka może pomogę:
http://tablica.pl/oferta/emblematy-fiat … 2v2xT.html
Małe zmiany,w maluchu nareszcie jest podświetlenie silnika Zamontowałem też z przodu głośnik w miejscu gdzie powinien być.Przy okazji w maluchu nie ma ładowania gdyż pasek jest za luźny.W weekend trzeba to naprawić
Nowa naklejka na tylną szybę oraz nowy emblemat.Podświetlenie pod maską jest już na biało i z obu stron
Teraz chodzi mi po głowie ten oto Rover SD1 Vanden Plas 3.5l V8 z 1984 roku. :-D Pewnie w weekend po niego pojadę. Będę miał dwa Roverki
Pozdrawiam HuBeRt
Pierwszy raz widzę takiego roverka. Chyba nie chodzi na pieńkach stoi i porośnięty mchem. Drogi? A oczywiście 126p pięknie.
Witam wszystkich klubowiczów
Małe zmiany w maluszku
M.in. nowe naklejki na szybie i karoserii oraz została zamontowana nowa antena.
Maluszek w Brooklynie
Do polerki użyliśmy tego oto wosku.Efekt jest.Za tydzień jeszcze raz
Pozdrawiam HuBeRt